Kategóriák
Gyártók
Szerzők
OSTYÁK

A szeretet küldetésében járunk

A szeretet küldetésében járunk

Kattintson a képre a nagyításához

Gyártó: Korda Kiadó
Ár: 800.- Ft

Az ár tartalmazza az ÁFA-t !
mennyiség: - +
Facebook Megosztás a Twitter-en

Ajánljuk fiatalok, fiatal felnőttek, jegyesek, házasok, egyedülállók plébániai csoportjaiban közös feldolgozásra. Értékes, jól használható segédanyagot kínál családos nyári táborok lelkiségi programjaihoz csoportbeszélgetésre szülők és fiatalok körében.

A katekézis fejezetenként kérdésekkel segíti a témák kiscsoportos feldolgozását. A katekézisben található szentírási részek és az egyházi dokumentumok idézetei egyéni elmélkedésre is lehetőséget nyújtanak.

A katekézist összeállította: a Philadelphiai Érsekség és a Család Pápai Tanácsa.
A Családok 8. Világtalálkozója 2015. szeptember 22–27. között Philadelphiában (USA) kerül megrendezésre.


Részlet a katekézis bevezetéséből:

„Katekézisünkben korszerűen, világosan, érthetően próbáljuk meg bemutatni az Egyház tanítását a ma élő katolikus keresztények és minden jóakaratú ember számára. (...) Azt magyarázzuk el, hogy a szexualitásról, a házasságról és a családról szóló katolikus keresztény tanítás hogyan fakad Jézusba vetett alapvető hitünkből. (...) A szeretet a küldetésünk – és életünk Isten és egymás szeretete által teljesedik ki. (...) Minden család „családegyház”, a nagyobb, egyetemes Egyház kis sejtje. Katekézisünk feltárja ennek jelentését.

Buzdítunk mindenkit, hogy tanulmányozza ezt a katekézist, beszélje meg másokkal, különösen a plébániákon, és imádkozzon, elmélkedjen arról, hogy hogyan szolgálhatja az Egyház a családokat, és hogyan szolgálhatják a családok az Egyházat.”

 

ISBN: 978-615-5045-56-1
Kötéstípus: Puhafedeles
Terjedelem: 128 oldal
Méret: A5

Eddigi vélemények:

Nem tartozik vélemény ehhez a termékhez!
Ehhez a termékhez még ez(ek)t is rendelték (3)

Copyright © 2024 LAUDATE Kegytárgy-és Könyvkereskedés Webáruháza57860424 lapletöltés

created by O.F.Y.