Kategóriák
Gyártók
Szerzők
OSTYÁK

Gabriel Calvo: Tükrön innen, tükrön túl

Gabriel Calvo: Tükrön innen, tükrön túl

Kattintson a képre a nagyításához

Ár: 1,890.- Ft

Az ár tartalmazza az ÁFA-t !
mennyiség: - +
Facebook Megosztás a Twitter-en

Minden ember lelke mélyén ott lappang néhány igen nehéz kérdés: "Ki vagyok én?" "Mi az életem célja?" "Van Isten?" "Hogyan találhatom meg őt?"
E kérdések egyidősek az emberiséggel. A történelem során férfiak és nők milliói töprengtek rajtuk. Sokan keresték és megtalálták a választ, sokan nem.

Calvo atya nagyszerű önismereti könyve mindazoknak szól, akik őszintén keresik a választ e nagy kérdésekre, akár fiatalok, akár nyitott, fiatalos lelkű idősebbek.

A szerző legújabb könyvében izgalmas utazásra, a szellem, a szív, a lélek mélye felé vezető útra hívja az olvasót. Nem megoldásokat ad, hanem egyszerű kérdésekkel arra indít, hogy saját válaszainkat fogalmazzuk meg. Bölcsességgel, szeretettel, megértéssel kísér az önmegismerés útján. Kérdései az idősebb testvér gyengéd, tapintatos, elgondolkodtató kérdései. Olyan emberé, aki élete során megszenvedte és megtalálta a saját válaszait.

"Calvo atya túl az aranymiséjén, önmagát egészen a családok lelki gondozásának szentelve, egy élet tapasztalatait foglalja össze. Olyan egyszerűséggel, átláthatósággal, vesékig látóan, ahogyan csak az életet látó bölcsek tudnak fogalmazni."

Bíró László pűspök
a Magyar Katolikus Pűspöki Konferencia családreferense

Eddigi vélemények:

Nem tartozik vélemény ehhez a termékhez!

Copyright © 2024 LAUDATE Kegytárgy-és Könyvkereskedés Webáruháza57849189 lapletöltés

created by O.F.Y.