Kategóriák
Gyártók
Szerzők
OSTYÁK

Mindennap az Ige fényében

Mindennap az Ige fényében

Kattintson a képre a nagyításához

Gyártó: Parakletos
Ár: 3,200.- Ft

Az ár tartalmazza az ÁFA-t !
mennyiség: - +
Facebook Megosztás a Twitter-en

Andrew Kuyenhoven (1927-2015) Hollandiában született és 25 évesen Kanadában települt le. Itt alapított családot és itt végezte el teológiai tanulmányait. A Christian Reformed Church (Keresztyén Református Egyház) lelkészeként több kanadai református gyülekezetben szolgált. Az Észak-Amerikában közismert The Banner című, havonta megjelenő folyóirat főszerkesztője volt közel egy évtizeden át. Írói munkássága is jelentős, cikkeket, tanulmányokat, áhítatos könyveket írt, népszerű, de igényes stílusban.

Áhítatos könyvei közül legismertebb a Daylight. A könyv tíz kiadást ért meg angolul, számos nyelvre lefordították. Magyarul Mindennap az Ige fényében címmel jelent meg, ez már a második kiadása. A mostani bizonyos értelemben új fordítás is, mivel a szerző az igemagyarázatokhoz további megjegyzéseket fűzött és az eredeti szöveget is átdolgozta, aktualizálta.

A Daylight magyarul nappalt, nappali világosságot jelent. Ha valaminek a színét meg akarjuk vizsgálni, természetes, azaz nappali fényre van szükségünk. Jézus Krisztus így szólt önmagáról: "Én vagyok a világ világossága." (Jn 8,12) Számunkra - lelki értelemben - Ő a "nappali fény". "Éleslátásunk" garanciája az a Jézus, akit az Atya Úrrá és Krisztussá tett azáltal, hogy halottaiból feltámasztotta. A Mindennap az Ige fényében ezt a lelki látásunkat élesíti.

Áhítatok az év minden napjára
Andrew Kuyvenhoven
Parakletos Könyvesház
Mikesi Károly
nincs
978-615-5141-81-2
9786155141812
Kartonált puhatáblás
14,5 x 21 cm
370 oldal
2016

 

Eddigi vélemények:

Nem tartozik vélemény ehhez a termékhez!

Copyright © 2024 LAUDATE Kegytárgy-és Könyvkereskedés Webáruháza58110362 lapletöltés

created by O.F.Y.