Kategóriák
Gyártók
Szerzők
OSTYÁK

Amazing grace bögre

Amazing grace bögre

Kattintson a képre a nagyításához

Készleten: 1 DB
Ár: 2,490.- Ft

Az ár tartalmazza az ÁFA-t !
mennyiség: - +
Facebook Megosztás a Twitter-en

Az Amazing grace keresztény bögre nem csak egy mindennapi tárgy, hanem egy gyönyörű emlékeztető Isten irgalmasságára és kegyelmére, amit a kereszténységben gyakran hangsúlyozunk. A „kegyelem” szó gyakran jelenik meg a Bibliában, és azt az ingyen kapott ajándékot jelenti, amit Isten ad nekünk a Krisztusban való hit által.

Ez a bögre egy olyan különleges darab, amely az egyszerű és letisztult designjával, valamint az erőteljes feliratával hívja fel a figyelmet a kegyelem fontosságára. A minőségi anyagból készült bögre strapabíró és hosszú távon is megőrzi szépségét.

Miért válaszd?

Az Amazing grace keresztény bögre egy kiváló választás mindazok számára, akik mindennap szeretnék emlékeztetni magukat Isten iránti végtelen szeretetére és a kegyelemre, amit Ő ajándékoz nekünk. Ez a bögre nemcsak a kávézás vagy teázás élményét emeli ki, hanem egy mélyebb üzenetet is közvetít.

Ajándékként is tökéletes lehet a hitet gyakorló barátok vagy családtagok számára, akik értékelik ezt a fontos keresztény tanítást. Az Amazing grace keresztény bögre együtt élhet veled a mindennapokban, segítve, hogy mindig emlékezz Isten kegyelmére és szeretetére, amelyet Jézus Krisztusban kaptál meg. Ebben a bögrében rejlő egyszerű, de erőteljes üzenet képes arra, hogy inspirálja a napodat és megerősítse a hitedet.

  • Szín: fehér
  • Űrtartalom: 3 dl
  • Magas minőség és kopásállóság
  • Kedvező ár
  • Mosogatógépben mosható

 

 

Eddigi vélemények:

Nem tartozik vélemény ehhez a termékhez!
Ehhez a termékhez még ez(ek)t is rendelték (3)

Copyright © 2024 LAUDATE Kegytárgy-és Könyvkereskedés Webáruháza58880575 lapletöltés

created by O.F.Y.