Kategóriák
Gyártók
Szerzők
OSTYÁK

No longer I but Christ bögre

No longer I but Christ bögre

Kattintson a képre a nagyításához

Készleten: 1 DB
Ár: 2,490.- Ft

Az ár tartalmazza az ÁFA-t !
mennyiség: - +
Facebook Megosztás a Twitter-en

A No longer I but Christ keresztény bögre a Galata levél 2:20-ból származó, erőteljes bibliai üzenettel rendelkezik. A vers részlete: „Krisztussal együtt keresztre vagyok feszítve: többé tehát nem én élek, hanem Krisztus él énbennem.”

Ez a bögre nem csak egy mindennapi használati tárgy, hanem egy mély és inspiráló üzenet hordozója. A kijelentés a Krisztus iránti teljes odaadásra, az önzés leküzdésére és a keresztény élet középpontjába helyezett Krisztusra emlékeztet. A minőségi anyagból készült bögre ellenáll a napi használatnak, a finoman kialakított designja és az egyedi felirata pedig egy különleges darabbá teszi.

Miért válaszd?

A No longer I but Christkeresztény bögre tökéletes választás azok számára, akik mélyen kapcsolódnak a keresztény hit tanításaihoz és szeretnék minden napjukat Jézus Krisztus figyelmeztetésével és inspirációjával kezdeni.

Ajándékként is kiváló választás lehet barátoknak és családtagoknak, akik mélyen értékelik a keresztény hitet és annak tanításait. A No longer I but Christ bögre a kereszténység egyik központi tanítását hozza közelebb a mindennapokhoz, és képes arra, hogy erőt és bátorítást adjon a hétköznapi kihívások közepette, emlékeztetve bennünket arra, hogy Krisztusban találjuk meg az igazi identitásunkat és erőnket.

  • Szín: fehér
  • Űrtartalom: 3 dl
  • Magas minőség és kopásállóság
  • Kedvező ár
  • Mosogatógépben mosható
Amennyiben az ellenkező oldalra szeretnéd a grafikát a bögrén, kérlek jelezd nekünk megjegyzésben rendelésedkor.

 

 

Eddigi vélemények:

Nem tartozik vélemény ehhez a termékhez!

Copyright © 2024 LAUDATE Kegytárgy-és Könyvkereskedés Webáruháza59001172 lapletöltés

created by O.F.Y.