Kategóriák
Gyártók
Szerzők
OSTYÁK

Zsuffa Tünde: Paprika rummal

Zsuffa Tünde: Paprika rummal

Kattintson a képre a nagyításához

Gyártó: Magán kiadás
Ár: 3,990.- Ft

Az ár tartalmazza az ÁFA-t !
mennyiség: - +
Facebook Megosztás a Twitter-en

Az életben csupán két dolog biztos: a születés és a halál. Azt viszont már az egyén dönti el, hogyan tölti a megadatott éveket. Egyenes gerinccel, vállalva a folytonos konfrontációt, de büszkén, ép lélekkel és töretlen hittel, vagy megalkuvóan, opportunista módon, örökké a könnyebb utat keresve. Zsuffa Tünde Paprika rummal című családtörténete lebilincselően őszinte és magával ragadó módon állít emléket az író szilaj és konok, ugyanakkor gyermekien tisztalelkű édesapjának, Zsuffa Oszkárnak, a hatalmas erejű, önfejű, harsány, bátor és heves harcosnak. A Havannában született cukrászmester fiának, az ízig-vérig magyar hazafinak.

A regény főhősének élete harcok sorozata, melyeket egy olyan embertelen rendszer ellen vív, melynek egyik elsődleges célja a felsorolt ritka és értékes tulajdonságok eltörlése. Zsuffa Oszkár azonban nem csupán magányos hős. Családapa is, aki a rá jellemző módon igyekszik helytállni ebben a szerepben is.

Zsuffa Tünde apja halála után fogott bele a családi memoárok megírásába, méltó emléket állítva így egy különleges embernek, akinek bár a dicséretébe is bele lehetett halni, olyan küzdeni akarással, keresztényi hittel és akkora szívvel rendelkezett, melyet generációnként csupán néhányan vallhatnak magukénak.

Oldalak száma: 222
Borító: KEMÉNYTÁBLA

 

 

Eddigi vélemények:

Nem tartozik vélemény ehhez a termékhez!

Copyright © 2024 LAUDATE Kegytárgy-és Könyvkereskedés Webáruháza57518288 lapletöltés

created by O.F.Y.