Kategóriák
Gyártók
Szerzők
OSTYÁK

Isten szava minden napra 2023

Isten szava minden napra 2023

Kattintson a képre a nagyításához

Gyártó: Új Ember Kiadó
Ár: 3,990.- Ft

Az ár tartalmazza az ÁFA-t !
mennyiség: - +
Facebook Megosztás a Twitter-en

A keresztények imája napjainkban megtelik a szegények és a gyengék kiáltásával. Nem maradhatunk süketek a háborúk, az éhinség, a világjárvány drámájával szemben. Imádkozni azt jelenti, harcba indulni a világ rendezetlensége ellen.

Az Isten szava minden napra 2023 egy olyan időszakban jelenik meg, amikor az egész bolygó szenved. Hosszú hónapok óta tart az ukrajnai háború, amely áldozatokat követel, és menekültek milliói kelnek útra miatta. Más háborúkban is ártatlan emberek halnak meg. A világjárvány továbbra is pusztít a föld számos országában, és sok szegény népet sújt éhínség.

Ezekben a nehéz időkben arra vagyunk hivatva, hogy egyre többet imádkozzunk a békéért, a pandémia megszűnéséért és azért, hogy mindenkinek megadasson a mindennapi kenyér. Igazi közbenjáró szolgálat ez – folyamatos közbenjárás -, hogy az Úr megadja a világnak a békét és a gyógyulást minden bajból.

Ha Isten szava kísér bennünket mindennap, az segít meghallani és az Úr elé tárni a szegények kiáltását. Az egész Bibliát átszövi az Istennél való közbenjárás. Ez az imádságunk forrása.

*

Vincenzo Paglia érsek a Pápai Életvédő Akadémia elnöke és a II. János Pál Pápai Intézet nagykancellárja, a Sant’Egidio Közösség spirituális felelőse. Számos könyv szerzője, amelyek közül magyar nyelven az Isten szava minden napra korábbi évekre írt kötetei olvashatók, valamint a Nővérünk, a halál című kötet. Valamennyi a Magyar Kurír Új Ember kiadványok sorozatában látott napvilágot.

 

Eddigi vélemények:

Nem tartozik vélemény ehhez a termékhez!

Copyright © 2024 LAUDATE Kegytárgy-és Könyvkereskedés Webáruháza57869069 lapletöltés

created by O.F.Y.