Kategóriák
Gyártók
Szerzők
OSTYÁK

2020-as Húsvéti gyertya 12x130 cm, 13 kg 9/A

2020-as Húsvéti gyertya 12x130 cm, 13 kg 9/A
2020-as Húsvéti gyertya 12x130 cm, 13 kg 9/A

Kattintson a képre a nagyításához

Gyártó: Laudate import
Rendelésre
Ár: 51,000.- Ft

Nettó ár: 40,157.- Ft
Az ár tartalmazza az ÁFA-t !

Elérhető opciók

* Gyertya színe, típusa::
* Termék átvételének módja::
mennyiség: - +
Facebook Megosztás a Twitter-en

A gyertya két színben rendelhető:

Fehér (klasszikus fehér parafin gyertya)

Sötétbarna (méhviasz gyertya, erős, tömény méhviasz illatú)

A gyertyák alja egy aranyszínű fém foglalatban van, ami megerősíti a gyertyát, hogy szét ne repedje ha fel van téve a gyertyatartó tüskéjére. A gyertya alja ki van fúrva, de az a jó ha feszül hogy ne dőljön el a gyertya, a foglalat "papucs" miatt nem repedhet el.

A gyertyán festett húsvéti díszítés látható amely domború, kézműves termék. A gyertya a "tömjénszeget" (szentseb szegek) tartalmazza! A gyertya 2020-as húsvéti díszítéssel kapható!

Az öt szentseb szeg az öt sebet jelképezi. Színűk piros, alakjuk a vércseppeket szimbolizálják. Az A és Ω, Alfa és Omega: a görög ábécé első és utolsó betűje, az első és az utolsó, a kezdet és a vég szimbóluma, Jézus Krisztus jelképe.

A húsvéti gyertyák hatalmas változatossága miatt készleten nem tartjuk, 2-3 hetente hozzuk a gyártótól a leadott megrendeléseket. Előfordulhat, hogy tervezett utazás előtt 1-2 nappal ad le rendelést amit már lehetetlen lenne az esedékes utazásra megrendelni a gyártónál. Minden megrendelés után igyekszünk a lehető leghamarabb tájékoztatni, hogy várhatóan mikor tudjuk postázni.

Rendelés után, munkaidőben munkatársaink igyekeznek jelezni mikorra várható a szállítás, de kérünk egy kis türelmet, mert a gyártóval is egyeztetni kell mikorra készül el hiszen ezek kézműves termékek.

 

Eddigi vélemények:

Nem tartozik vélemény ehhez a termékhez!

a weboldalt készítette - O.F.Y. -