Kategóriák
Gyártók
Szerzők
OSTYÁK

Szűz Mária litániák és ünnepek

Szűz Mária litániák és ünnepek

Kattintson a képre a nagyításához

Ár: 1,100.- Ft

Az ár tartalmazza az ÁFA-t !
mennyiség: - +
Facebook Megosztás a Twitter-en

A hívek általában csak a Lorettói litániát ismerik valamennyire, amelyet Szűz Mária tiszteletére időnként – elsősorban május és október hónapokban – templomainkban szoktunk imádkozni. A litániák a rózsafüzérek mellett a népájtatosság körébe tartoznak. Sokan szeretik, ha gazdag a kínálat, többféle megfogalmazásban imádkozhatók. Így alakulhatott ki, hogy a Mária litániákból is sokfélét lehet összegyűjteni. Füzetünkben 20 féle Mária litániát tudunk közre adni, mely több éves gyűjtő munka eredménye.
Ezen litániák közül többet is igen régi, már lassan száz éves imakönyvekből lehetett kigyűjteni. Ezeknek nyelvezetét természetesen át kellett dolgozni, hogy a ma emberét meg tudja szólítani. De van közöttük olyan is, amelyik az elmúlt tíz éven belül született, ilyen például a Fény Királynője litánia, mely a Szőkefalvi jelenés üzeneteire építve vezet minket az imádságos lelkület felé.
Az összeállítást a naptári év ünnepeinek sorrendjébe helyeztük, hiszen minden komolyabb Mária ünnepnek van litániája. Az ünnephez nem kötődő litániák a végén szerepelnek.

Eddigi vélemények:

Nem tartozik vélemény ehhez a termékhez!

Copyright © 2024 LAUDATE Kegytárgy-és Könyvkereskedés Webáruháza57518223 lapletöltés

created by O.F.Y.