Kategóriák
Gyártók
Szerzők
OSTYÁK

Szantálfa - indiai 8 szálas füstölő /CHANDAN

Szantálfa - indiai 8 szálas füstölő /CHANDAN
Szantálfa - indiai 8 szálas füstölő /CHANDAN

Kattintson a képre a nagyításához

Gyártó: HEM-INDIA, MUMBAI
Készleten: 2 DB
Ár: 200.- Ft

Nettó ár: 157.- Ft
Az ár tartalmazza az ÁFA-t !
mennyiség: - +
Facebook Megosztás a Twitter-en

Chandan/ Indiai Szantálfa
Indiai Szantálfa/Szantálfa/Sandal Wood/Sandalwood/Chandan
Kifinomult, sejtelmes, fanyar illat. A füstölők egyik fő alapanyaga. Tonizálja a testet, nyugtatja az idegrendszert, csökkenti a gyulladásokat. Hatásos depresszió, álmatlanság, riadalom, félelem, torokgyulladás, nátha, hányinger, gyomorégés ellen.
A szantálfa (Santalum album) igen értékes, kellemes, jellemző illatú fa. Törzsének és ágainak farészét, kérgét használják fel. Jellemző felhasználása, hogy füstölőket készítenek szantál illattal A hinduizmusban tradicionálisan szent faként tisztelik, és a belőle készült tárgyak és bútorok nagyon értékesnek és ritkának számítanak. A szantálfa kérgének széleskörű gyógyhatásai ismertek évszázadok óta. Az olajat , mely a füstölők alapanyaga, vízgőz-desztillációval állítják elő. Légúti megbetegedésekre, hörghurutra, torok-, gégegyulladásra kiváló.

India esszenciája, Indiában ősi idők óta használják a bambuszpálcára kézzel mártogatott füstölőket. A HEM füstölő gyár, arra törekszik, hogy valódi kézzel készített indiai füstölőt használjanak szerte a világon. A HEM füstölők segítik az imákat, kikapcsolódást és abban is hogy a környezet illatos és kellemes legyen, hozzájárulva ezzel a békés és a nyugalmas hétköznapokhoz.

Összetevők: paszta (általában faszén por és Joss, jiggit, gumi, tabu por) masala - szárított növény por, parfüm és illóolaj. Készítéskor a bambuszrúdra rágyúrják az összekevert pasztát, majd ezt az illatmentes üres füstölőt mártásos eljárással illatosítják. 
Ezek a pálcikák tartalmaznak még egy kötőgyantát is (pl sandal, musk), hogy összetartsa a hozzávalókat.

A termékhez érdemes beszerezni egy tartót: Indiai rózsafából készült füstölő tartó

Különleges finom illata van. Kellemes de erős illata szinte egész nap érződik a helyiségben. Nincs nagy füstje, nem zavaró még egy kis helyiségben sem. Alapvetően magáncélra ajánljuk otthonokba vagy olyan közösségi terekbe ahol mindenkinek szimpatikus ez kis illatosítás, ez nem katolikus eredetű füstölőszer, nem templomi tömjén.

Származási hely: India
Hossza: 20 cm
Égési ideje: kb. 30 perc

Csak felügyelet mellett használható! Gyermek elől elzárva tartandó!

 

Eddigi vélemények:

Nem tartozik vélemény ehhez a termékhez!

a weboldalt készítette - O.F.Y. -