Kategóriák
Gyártók
Szerzők
OSTYÁK

Társasjáték - Színről színre - Ószöv. kártyagaléria

Társasjáték - Színről színre - Ószöv. kártyagaléria

Kattintson a képre a nagyításához

Gyártó: Parakletos
Készleten: 2 DB
Ár: 4,900.- Ft

Az ár tartalmazza az ÁFA-t !
mennyiség: - +
Facebook Megosztás a Twitter-en

Ószövetségi kártyagaléria

Társasjáték tízéves kortól 2-8 játékos részvételével

Az Újszövetségi kártyagaléria után megjelent az Ószövetségi kártyagaléria is, ugyanazzal a beszédes címmel. „Színről színre” nézhetjük végig a Biblia fontosabb történeteihez kapcsolódó ábrázolásokat. Rácsodálkozhatunk különböző korok és alkotók bibliai világképére, megismerhetünk keresztény jelképeket, értékeket, fogalmakat. Felfedezhetjük a művészeti korstílusok, képzőművészeti műfajok jellegzetességeit, rejtett információit, mint pl. a tárgyak, mozdulatok, egyéb képi elemek vagy a színek szimbolikája.

„Színről színre” való szemlélődésre, játékos felfedezésre hív ez a bibliai és művészettörténeti kártyajáték, hogy végigvezessen a művészettörténet nagy korszakain az ókortól napjainkig. Az ószövetségi galériában 108 kártyán 108 ószövetségi témájú műalkotás színes képével találkozunk, négy alapjáték tízféle játékszabálya közül választhatunk. Kártyagalériát építhetünk a bibliai téma, korstílus, származási hely, műfaj figyelembevételével.

Az Ószövetségi és az Újszövetségi kártyagalériával külön-külön is, de együtt, egy nagy galériává összevonva is lehet játszani. A játékszabályok szövegét átdolgoztuk, hogy könnyebben érthetőek legyenek. Tízéves kortól gyerekeknek és felnőtteknek, fiataloknak és öregeknek egyaránt ajánljuk.

 

Játéklehetőségek:

● Keresztkirakós galéria: egyszerű és összetett, közös, páros és magángaléria

● Tárlatvezető

● Művészeti kvartett

● Műgyűjtő és Bibliaépítő

● Kérdezz-felelek

Méret: 12x18x5 cm, papírdobozban

Eddigi vélemények:

Nem tartozik vélemény ehhez a termékhez!

Copyright © 2024 LAUDATE Kegytárgy-és Könyvkereskedés Webáruháza58102522 lapletöltés

created by O.F.Y.