Kategóriák
Gyártók
Szerzők
OSTYÁK

Amit csak a férfiak tudnak

Amit csak a férfiak tudnak

Kattintson a képre a nagyításához

Ár: 1,900.- Ft

Az ár tartalmazza az ÁFA-t !
mennyiség: - +
Facebook Megosztás a Twitter-en

Kiskorod óta ezt hallod: légy férfi!

De vajon mit jelent ez? Minden férfi részese a jó és a gonosz között dúló csatának, ezért valójában minden férfi harcos, aki a legnagyobb ügyért küzd: Isten méltóságáért. Amikor hétköznapi emberek megtanulnak Krisztusban bízni, rendkívüli dolgok történnek. Preston Gillham gyakorlati példákkal, bibliai egyszerűséggel mutatja be, hogyan követhetjük az Úr példáját, hogyan meríthetünk erőt Istenből és hogyan alakíthatunk biztos kapcsolatokat arra alapozva, amit csak Isten emberei tudnak.

Kicsoda a férfi? Honnan meríti erejét? Hogyan válik férfi a fiúból? Miért fontosak a barátok és az atyai áldás? Ezeket a kérdéseket teszi fel a szerző, de nem módszereket vagy recepteket kínál olvasójának. Célja, hogy a férfiasság lényegére mutasson rá.
„A történetek olyanok, mint a lélekre nyíló ablakok” – írja egy helyütt, s ezért minden fejezetet egy-egy történelmi, bibliai vagy saját életéből vett példával világít meg. A humoros, lendületes vagy éppen lírai történetek segítenek megérteni, hogy bár ma más gondokkal küzd egy férfi, mint ezer éve, a feladata és a szerepe nem változott: Isten igaz és erős harcosa, barátai hűséges és bátor társa, mérték és mérce ingadozó világunkban.

„Vigyázzatok, álljatok meg a hitben, legyetek férfiak, legyetek erősek!” 1Korinthus 16,13

Eddigi vélemények:

Nem tartozik vélemény ehhez a termékhez!

Copyright © 2024 LAUDATE Kegytárgy-és Könyvkereskedés Webáruháza57579974 lapletöltés

created by O.F.Y.