Kategóriák
Gyártók
Szerzők
OSTYÁK

Fenyőfa

Fenyőfa

Kattintson a képre a nagyításához

Gyártó: Lazi Könyvkiadó
Ár: 1,790.- Ft

Bolti ár: 1,990.- Ft
Megtakarítás:
-10%
Az ár tartalmazza az ÁFA-t !
mennyiség: - +
Facebook Megosztás a Twitter-en

Szerkesztő: Hunyadi Csaba Zsolt

Amikor Krisztus Urunk a földön járt, a gonosz emberek elől bujdosnia kellett. Üldözői elől menekülve, egy sűrű lombú fa alatt húzta volna meg magát, ez azonban odaszólt neki: „Állj odább, mert ha nálam találnak, engem is elpusztítanak.” Ezzel utasította el féltében a többi fa is.
Az Úrnak ellenségei már a nyomában voltak, amikor egy fenyőfához ért. Alig volt lombja, ezért ágai rejtették el Jézust, aki így meg is menekült. Az Úr most megáldotta a fenyőfát:
„Soha ne hullasd el a leveledet. Akkor is virulj és zöldülj, amikor a többiek levéltelenül sorvadoznak. Te légy a legdélcegebb és legszívósabb minden társad között, élj meg mindenütt. Légy az emberek öröme, és emlékezetemre rajtad gyújtsanak karácsonyi gyertyát.”

A kötet szerzői: Babits Mihály, Ignácz Rózsa, Kiss József, Ady Endre, Olosz Lajos, Gárdonyi Géza, Endrődi Sándor, Móra László, Tömörkény István, Csanádi Imre, Kosztolányi Dezső, Szabolcska Mihály, Zaymus Gyula, Feleki Sándor, Baricz Lajos, Farkas Emőd, Pósa Lajos, Molnár Kata, Krúdy Gyula, Szepesi Nits István, Móra Ferenc, Sajó Sándor

Terjedelem:

  124 oldal
Méret: 94 mm x 163 mm
Kötés: keménytáblás
Nyelv: magyar
ISBN: 978-963-267-179-6

 

Eddigi vélemények:

Nem tartozik vélemény ehhez a termékhez!
Ehhez a termékhez még ez(ek)t is rendelték (2)

Copyright © 2024 LAUDATE Kegytárgy-és Könyvkereskedés Webáruháza57889359 lapletöltés

created by O.F.Y.