Kategóriák
Gyártók
Szerzők
OSTYÁK

14 cm-es Szent József fafaragásos szobor /festett, színes

14 cm-es Szent József fafaragásos szobor /festett, színes
14 cm-es Szent József fafaragásos szobor /festett, színes14 cm-es Szent József fafaragásos szobor /festett, színes14 cm-es Szent József fafaragásos szobor /festett, színes

Kattintson a képre a nagyításához

Gyártó: Kézműves termék
Készleten: 1 DB
Ár: 7,700.- Ft

Bolti ár: 10,000.- Ft
Megtakarítás:
-23%
Az ár tartalmazza az ÁFA-t !
mennyiség: - +
Facebook Megosztás a Twitter-en

A termék rendelésre érkezik a fafaragó műhelyből, 2-3 héttel kell számolni amennyiben weboldalunkon Rendelésre van a raktári állapot jelezve.

A termékek igazi kézműves, fafaragásos munka gyümölcse. Főleg hárs vagy kőris jó minőségű faanyagból készülnek. A termékek három féle felületkezelést kaphatnak:

  • natúr, lenolajos , teljesen színezékmentes, de egy kezelés szükséges hogy ne repedezzen meg az évek során
  • pácolt, barnás páccal van kezelve, ezzel jobban kiadja a szobor egyes részleteit és lenolajjal kezelve
  • festetet, színes páccal festve, kezelve és lenolajjal lekezelve

A terméket erdélyi fafaragó mester készíti Marosvásárhelyen, keze alól az elmúlt évek során több ezer faragott szobor került ki.

Termékeink fő ismertetőjele a kiváló minőség . A  figurákat különböző méretekben készülhetnek akár, egyedi vagy sokszorosított változatban ahol gépek segítik a formák megnagyolását de emberi kéz munkája mégis nélkülözhetetlen, hiszen még számos finomítás, faragóvésők segítségével, igazi kézműves munka jár vele.

Nagyon fontos, hogy termékek természetes fából készülnek és nem kínai terméksoron, nem műanyagból vagy egyéb más anyagból fröccsentve. Tehát ezek a kézműves termékek más értékkategóriát jelentenek mind ár, mind minőség terén.

Amennyieben egyedi méretben szeretne rendelni, kérjük ezt elektronikus levélben írja  meg nekünk és igyeszünk rövid időn belül árral és elkészítési idő ajánlatával válaszolni.

 

 

 

 

Eddigi vélemények:

Nem tartozik vélemény ehhez a termékhez!

Copyright © 2024 LAUDATE Kegytárgy-és Könyvkereskedés Webáruháza57775369 lapletöltés

created by O.F.Y.