Kategóriák
Gyártók
Szerzők
OSTYÁK

Böjte Csaba: Az örömök útján

Böjte Csaba: Az örömök útján

Kattintson a képre a nagyításához

Csaba testvér gondolatai derűről, jóságról, hitről és bizakodásról

Gyártó: Lazi Könyvkiadó
Ár: 1,990.- Ft

Az ár tartalmazza az ÁFA-t !
mennyiség: - +
Facebook Megosztás a Twitter-en

Ebben a könyvben én a rosszal nem csatázok, csak olyan gondolatokat próbálok megfogalmazni, melyek engem a fényre vittek, örömmel, békével töltöttek el. Testvéri szeretettel ajánlom legkedvesebb gondolataimat, melyekről hiszem, hogy nemcsak igazak, de gyógyítva erőt, jövőt is adnak a kedves olvasóknak.

"Mindazok, akik habzó szájjal minden ellen lázadnak, a félelem, a bizonytalanság, a káosz ügyvivői. Természetes, hogy az előttünk tornyosuló gondokat nem szabad lekicsinyelni, de hinnünk kell, hogy azokat türelmes párbeszéddel, nyugodt érveléssel, és kemény, kitartó munkával képesek vagyunk megoldani."

*

"Bármi is történik körülöttem, őrizzem az áldott békét! Az emberek rosszasága, gyűlölete nem jogosít fel arra, hogy a szívembe, lelkembe a nyugtalanság, a békétlenség, a gyűlölet szellemét engedjem!"

*

"Nem elég őrizni a békét, a fényt, hanem azt hordozni is kell, alázattal fel kell kínálni a szeretet, a jóság, az irgalom lángját testvéreinknek! Az én lángom nem lesz kisebb, ha az ő füstölgő kanócát lángra lobbantom, de a fény a világban mindjárt nagyobb lesz!"

*

"Milyen más lenne a világ, ha mindennapi feladataink végzése mellett meg tudnánk őrizni nyugalmunkat, lelkünk békéjét, ha a gondokat nem szőnyeg alá sepernénk, hanem nyugodt párbeszéddel próbálnánk megoldani!"

Terjedelem: 208 oldal
Méret: 122 mm x 197 mm
Kötés: keménytáblás
Nyelv: magyar
ISBN: 978 963 267 304 2

 

Eddigi vélemények:

Nem tartozik vélemény ehhez a termékhez!

Copyright © 2023 LAUDATE Kegytárgy-és Könyvkereskedés Webáruháza56632865 lapletöltés

created by O.F.Y.