Kategóriák
Gyártók
Szerzők
OSTYÁK

Ferenc pápa: Ölellek benneteket!

Ferenc pápa: Ölellek benneteket!

Kattintson a képre a nagyításához

Gyártó: Jezsuita könyvek
Ár: 1,980.- Ft

Az ár tartalmazza az ÁFA-t !
mennyiség: - +
Facebook Megosztás a Twitter-en

Ferenc pápa
öLELLEK BENNETEKET!
Beszédek fiatalokhoz

őszinte kedvességével, hiteles gesztusaival, áldást kérő alázatával, örömet sugárzó lényével Ferenc pápa már rögtön megválasztásakor lenyűgözött sok millió embert, hívőket és nem hívőket, keresztényeket és másvallásúakat, férfiakat és nőket, fiatalokat és öregeket egyaránt. Sokan szívűkbe zárták, és azóta is ott hordozzák.

Ebben a kötetben Ferenc pápának azt a huszonnyolc beszédét tesszűk közzé, amelyeket megválasztása óta (2013. március 13.) kűlönböző alkalmakkor fiataloknak mondott.

E beszédekben Ferenc pápa a rá jellemző közvetlen stílusban, érthető nyelven szólítja meg a fiatalokat, és főként arra bátorítja őket, hogy ne veszítsék el reményűket, szolgálják egymást, örömmel éljék meg hitűket, magas eszmények vezessék őket, nagy dolgokra, mindig nagyobbakra törekedjenek, emeljék fel hangjukat az értékek mellett és az igazságtalanságokkal szemben, ne féljenek semmitől, szoros barátságot ápoljanak Jézussal, és vigyék őt mindenfelé, szívűk pedig legyen teli irgalommal és szeretettel, ne féljenek nagylelkűek lenni Krisztushoz, hozzanak bátran végleges döntést, és tegyenek tanúságot az evangéliumról.

(Tőzsér Endre piarista előszavából)

Eddigi vélemények:

Nem tartozik vélemény ehhez a termékhez!
Ehhez a termékhez még ez(ek)t is rendelték (2)

Copyright © 2024 LAUDATE Kegytárgy-és Könyvkereskedés Webáruháza59065716 lapletöltés

created by O.F.Y.