Kategóriák
Gyártók
Szerzők
OSTYÁK

Max Lucado: Élj a lehetőséggel!

Max Lucado: Élj a lehetőséggel!

Kattintson a képre a nagyításához

Ár: 2,300.- Ft

Az ár tartalmazza az ÁFA-t !
mennyiség: - +
Facebook Megosztás a Twitter-en

„Megoszthatok veled egy szívemnek kedves történetet?

A történet egyszerű hegylakókról, halászokról és vámszedőkről szól, és egy mozgalomról, amely hirtelen megnyitott tűzcsapként robban ki Jeruzsálemből, és elönti a föld végső határait: Párizs utcáit, Róma kerületeit, Athén, Isztambul, Sanghaj és Buenos Aires kikötőit. Ez a mozgalom olyan hatalmas, vitatott és szédítő, hogy két évezreddel később is kíváncsivá tesz: Lehet, hogy újra megtörténik? Jézus ma is megteszi ezt? Ma is felhasználja a magunkfajta egyszerű embereket a világ megváltoztatására?

Isten tudja, hogy ebben reménykedünk. Sötét időket élünk: 1,75 milliárd ember kétségbeejtően szegény, 1 milliárdnyian éheznek, s magányos szívek vesznek körül a szomszédságban, az iskolákban. S itt állunk te és én, valamint a páratlan életünk. Választhatunk… Lehetőségünk van nagy változást elérni egy nehéz időszakban. Mi lenne, ha megtennénk? Mi lenne, ha reménnyel rengetnénk meg a világot? Egy próbát megér, nem gondolod?

Isten arra teremtett minket, hogy nagy tetteket vigyünk véghez. Arra hív bennünket, hogy túléljük az életünket ne csak a mennyben, hanem itt, a földön is.” – Max Lucado

Eddigi vélemények:

Nem tartozik vélemény ehhez a termékhez!

Copyright © 2024 LAUDATE Kegytárgy-és Könyvkereskedés Webáruháza57880129 lapletöltés

created by O.F.Y.