Kategóriák
Gyártók
Szerzők
OSTYÁK

Nemes Ödön SJ: Életünk alapjai Istenben

Nemes Ödön SJ: Életünk alapjai Istenben

Kattintson a képre a nagyításához

Ima és élet 1.

Gyártó: Jezsuita könyvek
Ár: 3,200.- Ft

Az ár tartalmazza az ÁFA-t !
mennyiség: - +
Facebook Megosztás a Twitter-en

Ima és élet 1.

Az Ima és élet című sorozat kötetei ahhoz nyújtanak segítséget, hogy a mindennapi életben is lehetséges legyen a teljes Szent Ignác-i Lelkigyakorlatok elvégzése. Mindazok figyelmébe ajánlom e könyveket, akik nagyobb nyitottságra vágynak a Lélek működése iránt, akik lelki szabadságra, életük elrendezésére, életállapotukkal kapcsolatos döntések meghozatalára és Jézus elkötelezettebb követésére törekednek.

Sokévi munka gyümölcse e sorozat. Nagyobb része először japánul jelent meg. Mögötte van ötvennyolc évi jezsuita életem, amely állandóan gazdagította tapasztalataimat a lelkigyakorlatozók kísérésében, Európában, Kanadában, az USA-ban és főleg Japánban. Különféle kultúrákban képeztem ki kísérőket is a mindennapok lelkigyakorlataihoz. Sok ember élete boldogabb és szabadabb lett a Lelkigyakorlatok elvégzése által, mert megtanulták az ima és az élet összehangolását, és lelkigyakorlatos tapasztalataikat beépítették az életükbe.

Kívánom, hogy akik e könyvek alapján Lelkigyakorlatokat végeznek, eljussanak a Krisztustól kapott belső szabadságra és boldogságra. Remélem, hogy e tapasztalat nemcsak saját javukra szolgál, hanem arra is képessé teszi őket, hogy részt vegyenek az igazi értékekre vágyó és gyógyulásra szoruló magyar társadalom belső újjáépítésében.

Nemes Ödön SJ

Megjelenés éve: 2018.
Kötés: keménytáblás, cérnafűzött
Terjedelem: 230 oldal
ISBN: 978-963-442-013-2

 

Eddigi vélemények:

Nem tartozik vélemény ehhez a termékhez!

Copyright © 2024 LAUDATE Kegytárgy-és Könyvkereskedés Webáruháza58123917 lapletöltés

created by O.F.Y.