Kategóriák
Gyártók
Szerzők
OSTYÁK

Sepsiszéki-Nagy :Újjászületés villámcsapás által

Sepsiszéki-Nagy :Újjászületés villámcsapás által

Kattintson a képre a nagyításához

9789636968830

Ár: 2,520.- Ft

Bolti ár: 2,800.- Ft
Megtakarítás:
-10%
Az ár tartalmazza az ÁFA-t !
mennyiség: - +
Facebook Megosztás a Twitter-en

Böjte Csaba testvér ajánló soraiból:

Isten nem játszik velünk, Ő kemény kézzel vezet, határozottan szól, hol egy békés napsütötte délután, hol az ég a földdel egybe érő nagy időben, villámcsapásban. Egy biztos, Teremtőnk nem ültet olyan vágyat az ember szívébe, amit nem lehet valóra váltani! Ő bár hagy megszusszanni, de mindig új és új, még szebb feladatokat állít elénk!
Balázsék, akárcsak mi mindannyian, úton vannak. Átvitt értelemben is hatalmas távolságokat bebarangoltak, de a cél még messze van. Ők is, de én is kíváncsian várom, hogy a szapora léptüktől fogyó út után a következő fordulónál mi tárul elénk.
E kis könyv a két ember által megélt nagy kaland páros himnusza, amelyben az a szép, hogy szinte még meg sem jelent, de már tovább is van írva, mert aki Isten útjára lép, az a csodák útján jár, ahol a forgatókönyvet a legnagyobb rendező, Teremtőnk írja.

Sepsiszéki Nagy Balázs és Nagy Erika könyve borzongató, igaz mai történetet tár elénk a Székelyföldről: mi történik, ha egy nap a családfő magatehetetlenül, emlékek nélkül ébred fel egy kórházban, azt sem tudva igazán, hogy kicsoda ő?…

 

Eddigi vélemények:

Nem tartozik vélemény ehhez a termékhez!
Ehhez a termékhez még ez(ek)t is rendelték (1)

Copyright © 2024 LAUDATE Kegytárgy-és Könyvkereskedés Webáruháza59042217 lapletöltés

created by O.F.Y.