Kategóriák
Gyártók
Szerzők
OSTYÁK

Ifjúsági szolgálat a plébánián

Ifjúsági szolgálat a plébánián

Kattintson a képre a nagyításához

Gyártó: Magán kiadás
Ár: 2,500.- Ft

Az ár tartalmazza az ÁFA-t !
mennyiség: - +
Facebook Megosztás a Twitter-en
Ifjúsági szolgálat a plébánián – Tíz megvalósítható célkitűzés katolikus plébániák számára

„Nem elméleteken vagy teológiai elképzeléseken alapuló nézeteket, hanem hihetetlenül gyakorlatias lépéseket tartalmazó útmutatót tart kezében az olvasó, melyeket bárki alkalmazhat, aki a plébániáján vibráló, életteli fiatal közösséget szeretne létrehozni vagy tovább fejleszteni. Olyan közösséget, amely Krisztusnak nevel tanítványokat, oly módon, hogy felnőve ők is további tanítványokat szerezzenek majd. Nem kérdés, hogy kell-e valamit kezdeni a fiatalokkal, hanem alapvető és vitathatatlan kötelességünk foglalkozni velük, amennyiben komolyan vesszük az Új Evangelizációt és életerős közösségre törekszünk a plébánián.” (részlet Michael White és Tom Corcoran előszavából)


„A tinédzserek nagyon vágynak értékes közösségi élményekre. Hiába van jó kapcsolat a résztvevők között az ifiszolgálaton belül, túl kell nőni a szolgálat keretein, és kapcsolódási pontokat kell kialakítani a közösség egészével. Valójában az egész közösségnek össze kell fognia ennek érdekében, ugyanis csak a fiatalok által lesz jövője.” (részlet a könyvből)

„Kinek szól ez a könyv? Mindazoknak, akik elég bátorságot éreznek magukban, hogy a mai fiatalok szolgálatára szegődjenek és kísérjék őket a felnőtté válás útján. A fiatalok mentorálásában minden elszánt emberre szükség van. Az aratnivaló sok, de a munkás kevés – mondja Jézus (Mt 9,37). Mindenkinek ajánlom ezt a könyvet, akit az Úr hív az aratásba.” (Nyéky Kálmán atya, a magyar kiadás szerkesztője)

Eddigi vélemények:

Nem tartozik vélemény ehhez a termékhez!

Copyright © 2024 LAUDATE Kegytárgy-és Könyvkereskedés Webáruháza58276795 lapletöltés

created by O.F.Y.