Kategóriák
Gyártók
Szerzők
OSTYÁK

Paszományos stóla kétoldalas lila-arany /A-174

Paszományos stóla kétoldalas lila-arany /A-174
Paszományos stóla kétoldalas lila-arany /A-174

Kattintson a képre a nagyításához

Gyártó: Laudate import
Beszerzésre: 3-4 hét
mennyiség1+5+ 
Internetes ár6,990.- Ft5,990.- Ft
Kedvezmény- 14%

Nettó ár: 5,504.- Ft
Az ár tartalmazza az ÁFA-t !
mennyiség: - +
Facebook Megosztás a Twitter-en

Egyszerű, de szépen pontosan elkészített stóla paszományos mintával az alsó részen. Mérete 15x115 cm. Nyakrészénél fehér stólavédő textiliával, ez a későbbiekben könnyen lebontható és kicserélhető egy újra, ami nagyon kedvező árban rendelhető webáruházunkban, egyszerübb mint túl sokszor tisztítattni, a stóla tisztitása amúgy is elég körülményes.

Kitűnő ajándék  egy papnak alkalmakra magánszemélytől vagy egy közösségtől, hívektől: papszentelés, papszentelési évforduló, névnap, születésnap, elsőáldozás vagy bérmálás utáni ajándék, elhelyezéskor (köszönetként az eddig szolgálatért), stb.

Liturgikus ismertetője:

A stóla szalag formájú liturgikus ruha, a papi hatalom jelképe. Ez mutatkozik meg például a házasságkötéseknél, amikor az eskető lelkipásztor megkéri a párt, hogy forduljanak egymással szembe, és a stólával összeköti a kezüket, a szentség és annak jelképeként, hogy házasságuk Isten előtt felbonthatatlan lesz. A stóla adomány, amelyet az esketésen kívül kereszteléskor, temetéskor, bizonyos iratok kiállításakor adnak a pap számára. A pap a két vállán átvetve viseli a stólát, a diakónus a bal vállán átvetve és a jobb karja alatt megkötve. Egyes magyarázatok szerint a diakónus csak az Úr könnyű igáját veszi a nyakába, míg a pap az édes igáját. A stóla az eredendő bűn által elvesztett ártatlanság, boldogság jelképe is.

Eddigi vélemények:

Nem tartozik vélemény ehhez a termékhez!

a weboldalt készítette - O.F.Y. -