Kategóriák
Gyártók
Szerzők
OSTYÁK

Ezüstlemezes faplakett 8x10 cm, 2069/470 CLR

Ezüstlemezes faplakett 8x10 cm, 2069/470 CLR
Ezüstlemezes faplakett 8x10 cm, 2069/470 CLR

Kattintson a képre a nagyításához

Gyártó: Made in Italy
Készleten: 4 DB
Ár: 8,600.- Ft

Az ár tartalmazza az ÁFA-t !
mennyiség: - +
Facebook Megosztás a Twitter-en

Az ezüstlemezes fa plakett az egyik legelegánsabb ajándéktárgyak közzé tartozik még a nem egyházi dísztárgyak körében is. Nagyon esztétikus a legapróbb részleteiben is igényes olasz kegytárgy, mindez általában olyan szép gyári dobozban, hogy az önmagában is egy elegáns díszcsomagolással felér.

A termékek alapja 0,6-1,3 cm vastag sötétbarna famintázatú  plakett. A fahatás olyan tökéletes, szinte hihetetlen, hogy nem eredeti egzotikus falapon van. Ha valódi faanyag lenne az sajnos tudna vetemedni, repedni, egyes típusoknál is csak olajfából lehet ezt kivitelezni.

Legtöbb típus falra akasztható és támasztékkal is rendelkezik önállóan meg tud állni.

Az ezüstlemez kb. 0,5-1 mm vastag 925‰ finomságú ezüst, amely rá van ragasztva a fa plakettre. Mivel a lemez domború, olyan a hatása van mintha 0,5-1 cm vastag ezüst lenne. A termék dobozában angol és olasz nyelvű minőségi tanúsítvány van, a lemezbe bele van ütve 1-2 mm méretben a nemesfém próba bélyege.

Az ezüstlemez be van vonva egy különleges anyaggal, aminek köszönhetően nem lép reakcióba a környezetével, nem feketedik, szürkül mint a kezeletlen színezüst.

Kevés olyan ünnep van amire ne lenne találó egy ilyen dísztárgy, talán csak a téma az ábra az ami kiemelheti bizonyos ünnepkörre.

Ajánljuk általában véve az ezüst tárgyakat, keresztelésre, elsőáldozásra, bérmálásra, születésnapra, névnapra, nászajándéknak, jubileumokra, papszentelésre, protokoll eseményekre, karácsonyra és egyéb más ünnepekre.

A termékeket Olaszországból, Lorettóból és Milánóból közvetlenül a gyártótól importáljuk.

Eddigi vélemények:

Nem tartozik vélemény ehhez a termékhez!

Copyright © 2024 LAUDATE Kegytárgy-és Könyvkereskedés Webáruháza57854493 lapletöltés

created by O.F.Y.