Kategóriák
Gyártók
Szerzők
OSTYÁK

ICXC NIKA vászontáska

ICXC NIKA vászontáska
ICXC NIKA vászontáskaICXC NIKA vászontáskaICXC NIKA vászontáska

Kattintson a képre a nagyításához

Készleten: 1 DB
Ár: 2,890.- Ft

Az ár tartalmazza az ÁFA-t !

Elérhető opciók

* Színek:
mennyiség: - +
Facebook Megosztás a Twitter-en

Az ICXC NIKA keresztény vászontáska több mint egy divatos kiegészítő; egy hitbeli nyilatkozat és a keresztény örökség ünneplése. Az ICXC NIKA ókori görög szavak, jelentése pedig „Jézus Krisztus győz”. Ez a kifejezés mélyen gyökerezik a keresztény hagyományban, és erőt és reményt sugall.

A táska tervezése ötvözi a funkcionalitást és a stílust, miközben a középpontban tartja az erőteljes üzenetet. Ideális választás mindazok számára, akik nap mint nap szeretnék kifejezni a hitüket és a Jézus iránti elkötelezettségüket.

Miért válaszd?

Az ICXC NIKA keresztény vászontáska tökéletes választás mindazoknak, akik szeretnék, ha a mindennapi tárgyaik is kifejeznék a hitüket. A minőségi kialakítás és a stílusos megjelenés hosszú élettartamot és eleganciát garantál.

Lehet, hogy barátaid vagy kollégáid felteszik a kérdést: „Mit jelent ez a felirat?” És ez egy kiváló lehetőség arra, hogy megosszátok hiteteket és inspiráljátok egymást. Ezzel a táskával nemcsak egy divatos kiegészítőt viselsz, hanem a keresztény hit egy élő emlékét és az Isten iránti elkötelezettséged szimbólumát is.

Akár magadnak vásárolod, akár szeretett családtagjaidnak és barátaidnak ajándékozod, az ICXC NIKA keresztény vászontáska hű társad lesz a mindennapokban, emlékeztetve a Jézus Krisztusban rejlő győzelemre és reményre.

  • Klasszikus pamutvászon bevásárló táska
  • Saját anyagából készült 70 cm-es fülek azonos színben
  • Vastag, strapabíró (310 g/m2) anyagból
  • Méret: 42x38 cm
  • Környezetbarát termék

 

 

Eddigi vélemények:

Nem tartozik vélemény ehhez a termékhez!

Copyright © 2024 LAUDATE Kegytárgy-és Könyvkereskedés Webáruháza59074734 lapletöltés

created by O.F.Y.