Kategóriák
Gyártók
Szerzők
OSTYÁK

Szolgáló vezető a tanuló vállalkozásban

Szolgáló vezető a tanuló vállalkozásban

Kattintson a képre a nagyításához

Gyártó: Jezsuita könyvek
Ár: 10.22,- €

Az ár tartalmazza az ÁFA-t !
mennyiség: - +
Facebook Megosztás a Twitter-en

Kiss Ulrich SJ
SZOLGÁLÓ VEZETŐ
a tanuló vállalkozásban

Kiss Ulrich, jezsuita szerzetes könyvével elsősorban azokat szólítja meg, akik a leghatékonyabban hajthatják végre azt a változást, a „megtérést”, amire szükségünk van a fenyegető, beláthatatlan következményekkel járó világgazdasági csőd elkerüléséhez. Új megközelítési lehetőséget nyújt a vezetőknek ahhoz, hogy biztosíthassák a cégek és azok által a gazdaság fenntartható növekedését.

Management by Jesuskiutat mutat a közel tíz éve tartó válságból.Cselekednünk azonban nekünk kell. Ha elolvassuk, és megválaszoljuk a könyvben feltett kérdéseket, már megtettük az első lépést. Érdemes!

 Tolvaly Ferenc

 

Nincsenek jó vállalatok. Jó emberek vannak. Ez a könyv azoknak a vezetőknek szól, akik a vállalkozásukban lévő erőt a jóra akarják használni, de a „hogyan?”-okat még gyakran keresik. Tömény, nagyon tömény. Igazi mélyvíz.

Szabó Barnabás.
ALTERA Nyrt.
igazgatóságának elnöke

Vállalkozóként ugyanúgy keresztények vagyunk a hétköznapokban, mint a vasárnapi templomlátogatáskor. Krisztusra vetjük a tekintetünk, aki vállalkozói példaképünkké is válhat. A vállalkozó Jézust, a Bibliában megjelenő vállalkozási szemléletet nem ismerhettem volna meg Ulrich atya szemináriuma nélkül, így a Megváltóról alkotott képem hiányos maradt volna.

Sipos Zoltán
Kreatív Kontroll Kft.
ügyvezető

 

A könyv érdekes, elgondolkoztató. Látszik rajta a sok szeminárium, amelyekből a gyakorlatiassága született. Az evangélium tanítása és a Szent Ignác-i lelkigyakorlatok lelkisége egyértelműen és érthetően, rokonszenvesen megmutatkozik a könyvben. Nemcsak menedzsereknek ajánlanám.

Mustó Péter SJ

 

Olvastam sok legendás cégalapító, vállalatvezető könyvét, amik az üzleti sikernek, a hatékonyságnak, a munka/magánélet egészséges egyensúlyának titkát keresték - vagy épp megtalálni vélték. Tanultam módszereket vevők megszerzésére és megtartására, reklamáló ügyfelek kezelésére,'beszállítóból megbízható tanácsadó'-vá válásra. Alkalmaztam különböző technikákat beosztottak, kollégák motiválására, feladatok delegálására és azok végrehajtásának visszamérésére, stratégiai célok és a napi rutin feladatok közötti kapcsolat megteremtésére. Néha kértem az Isten segítségét és/vagy áldását ezekre a dolgaimra. De soha nem jutott eszembe, hogy megkérdezzem: Uram, Te ezt hogyan csináltad? Ajánlom ezt a könyvet mindazoknak, akik az MbJ tréningen kevesebb "menedzsment"-re és több "Jézus"-ra számítottak. Ajánlom az MbJ tréninget minden vállalkozónak, vezetőnek, aki keresi a kapcsolatot e kettő között és annak is, aki csak kíváncsi a Titokra.

Debreceni Csaba
MVM NET Zrt.
Vezérigazgató-helyettes

 
 

Eddigi vélemények:

Nem tartozik vélemény ehhez a termékhez!

Copyright © 2024 LAUDATE Kegytárgy-és Könyvkereskedés Webáruháza57878483 lapletöltés

created by O.F.Y.