Kategóriák
Gyártók
Szerzők
OSTYÁK

Magunkról

DICSÉRTESSÉK A JÉZUS KRISZTUS!

A LAUDATE Kegytárgy-és Könyvesbolt az egyik legszélesebb áruválasztékkal rendelkező kegytárgykereskedés Magyarországon és Erdélyben. Lendületes, dinamikus célkitűzéssel ötvözzük a tradicionális hagyományok értékét a legmodernebb információs eszközökkel – online webáruházzal.

A Laudate Kegytárgy Kereskedés 2007. augusztusban alakult, amelynek a Nyíregyházi Római Katolikus Plébánia - Egyházmegyei Lelkipásztori Intézet adott otthont és október. 8-án szentelte fel Bosák Nándor megyés püspök atya. A kereskedés tulajdonosa és vezetője Sárosi Tamás. Életem során mindig az egyház szolgálatában, hozzá kapcsolódva munkálkodtam. Vállalkozásban első pillanattól segítségem, feleségem Sárosi-Pápai Szilvia, főként a napi szintű külkereskedelmi külföldi ügyintézésben.
Jelenleg kétgyermekes római katolikus családként nyíregyházi Magyarok Nagyasszonya Római katolikus Plébánián egyháztanácsban is igyekszünk szolgálni és elkötelezett tagja lenni az Egyháznak

2008. januárjától webáruházunk viszonteladókat kiszolgált, folyamatosan bővülő árukínálatnak köszönhetően.

Termékeink jelentős részét közvetlenül a gyártótól, manufaktúrákból, rendeljük, mindig nagy öröm ha magyar beszállítókkal is lehetnek egy-egy termékkörre, de vannak terméktípusok, amelyek magyarországi beszerzése szinte lehetetlen

Folyamatosan bővítjük azon termék körét amit már saját tervezésű és kivitelezésű termékként kínálunk ilyenek például a gyertyakészítés, oltárterítők, stólák, lenvászon termékek varratása, hímzése, imafüzetek, emléklapok és egyéb kegytárgyak körében.

Reméljük hamarosan Önt is elégedett megrendelőink körében üdvözölhetjük!

Folytatás

Copyright © 2023 LAUDATE Kegytárgy-és Könyvkereskedés Webáruháza54710768 lapletöltés

created by O.F.Y.