Kategóriák
Gyártók
Szerzők
OSTYÁK

Magunkról

DICSÉRTESSÉK A JÉZUS KRISZTUS!

A LAUDATE Kegytárgy-és Könyvesbolt az egyik legszélesebb áruválasztékkal rendelkező kegytárgykereskedés Magyarországon és Erdélyben. Lendületes, dinamikus célkitűzéssel ötvözzük a tradicionális hagyományok értékét a legmodernebb információs eszközökkel – online webáruházzal.

A Laudate Kegytárgy Kereskedés 2007. augusztusban alakult, amelynek a Nyíregyházi Római Katolikus Plébánia - Egyházmegyei Lelkipásztori Intézet adott otthont és október. 8-án szentelte fel Bosák Nándor megyés püspök atya. A kereskedés tulajdonosa és vezetője Sárosi Tamás. Életem során mindig az egyház szolgálatában, hozzá kapcsolódva munkálkodtam. Vállalkozásban első pillanattól segítségem, feleségem Sárosi-Pápai Szilvia, főként a napi szintű külkereskedelmi külföldi ügyintézésben.
Jelenleg kétgyermekes római katolikus családként nyíregyházi Magyarok Nagyasszonya Római katolikus Plébánián egyháztanácsban is igyekszünk szolgálni és elkötelezett tagja lenni az Egyháznak


Termékeink jelentős részét közvetlenül a gyártótól, manufaktúrákból, rendeljük, mindig nagy öröm ha magyar beszállítókkal is lehetnek egy-egy termékkörre, de vannak terméktípusok, amelyek magyarországi beszerzése szinte lehetetlen

Folyamatosan bővítjük azon termék körét amit már saját tervezésű és kivitelezésű termékként kínálunk ilyenek például a gyertyakészítés, oltárterítők, stólák, lenvászon termékek varratása, hímzése, imafüzetek, emléklapok és egyéb kegytárgyak körében.

Reméljük hamarosan Önt is elégedett megrendelőink körében üdvözölhetjük!

Folytatás

Copyright © 2024 LAUDATE Kegytárgy-és Könyvkereskedés Webáruháza58865875 lapletöltés

created by O.F.Y.