Kategóriák
Gyártók
Szerzők
OSTYÁK

Crown of thorns vászontáska

Crown of thorns vászontáska
Crown of thorns vászontáskaCrown of thorns vászontáskaCrown of thorns vászontáska

Kattintson a képre a nagyításához

Készleten: 2 DB
Ár: 2,890.- Ft

Az ár tartalmazza az ÁFA-t !

Elérhető opciók

* Színek:
mennyiség: - +
Facebook Megosztás a Twitter-en

A Crown of thorns keresztény vászontáska egy mély és jelképes ábrázolását hordozza a keresztény hűségnek és az örök királyságnak. A töviskoszorú, amely Jézust kínozta a keresztre feszítése előtt, összefonódik egy gyönyörű királyi koronával, amely az örök élet szimbóluma.

A kiváló minőségű anyagokból készült táska nemcsak erős és tartós, hanem egy olyan vizuális üzenetet is közvetít, amely a szenvedés és a megváltás közötti mély kapcsolatot írja le.

Miért válaszd?

A Crown of thorns keresztény vászontáska nemcsak egy szép és funkcionális kiegészítő, hanem egy olyan tárgy is, amely közvetlenül kapcsolódik a keresztény hithez. Ennek a táskának a választása a következő okokból lehet tökéletes:

  • Jelképes design: A töviskoszorú és a korona együttes ábrázolása Jézus szenvedésének és feltámadásának mély jelentését ragadja meg.
  • Stílus és Minőség: A letisztult és stílusos kivitel modern megjelenést kölcsönöz, míg a minőségi anyagok hosszú élettartamot garantálnak.
  • Inspiráló üzenet: A töviskoszorú és a korona kombinációja folyamatosan emlékeztethet arra, hogy a szenvedés és a nehézségek mögött mindig ott van Isten jelenléte és szeretete.

Ez a vászontáska tökéletes választás mindazoknak, akik egyedi módon kívánják kifejezni a hitüket, és egy olyan tárgyat keresnek, amely emlékeztet a Jézus által nyújtott reményre és örökre. Akár saját magadnak, akár szeretteidnek vásárolod, a Crown of thorns keresztény vászontáska egy erőteljes üzenetet hordoz, amely megerősíthet és inspirálhat a mindennapokban.

  • Klasszikus pamutvászon bevásárló táska
  • Saját anyagából készült 70 cm-es fülek azonos színben
  • Vastag, strapabíró (310 g/m2) anyagból
  • Méret: 42x38 cm
  • Környezetbarát termék

 

 

Eddigi vélemények:

Nem tartozik vélemény ehhez a termékhez!
Ehhez a termékhez még ez(ek)t is rendelték (2)

Copyright © 2024 LAUDATE Kegytárgy-és Könyvkereskedés Webáruháza58344453 lapletöltés

created by O.F.Y.