Kategóriák
Gyártók
Szerzők
OSTYÁK

Isten szava minden napra 2024

Isten szava minden napra 2024

Kattintson a képre a nagyításához

Gyártó: Új Ember Kiadó
Ár: 4,990.- Ft

Az ár tartalmazza az ÁFA-t !
mennyiség: - +
Facebook Megosztás a Twitter-en

Az Isten szava minden napra 2024 még mindig egy háború sújtotta időszakban jelenik meg. Isten szavának hallgatása mindig irányt mutat és reményt ad, amikor eluralkodni látszik az irányvesztettség és a beletörődés. Az Ige volt mindennek a kezdete. Mindent az Ige tart meg és irányít. Jézus egyik legvilágosabb és a tanítványoknak legtöbbet ismételt tanítása az, hogy szükség van az imádságra. Jól tudja, hogy szükségünk van rá. Ebben a nehéz időben arra hív minket, hogy még erőteljesebben imádkozzunk a béke eljöveteléért. Közbenjáró szolgálata ez – folyamatos közbenjárás –, hogy az Úr megadja a világnak a békét és a gyógyulást minden bajból.

Nem törődhetünk bele a háború drámájába. Imádkozni azt jelenti, harcba indulni a világ rendezetlensége ellen. Isten szava kísér minket mindennap, segít meghallani és az Úr elé vinni a szegények kiáltását. Az egész Bibliát átszövi az Istennél való közbenjárás. Ez az imádságunk forrása.

*

Vincenzo Paglia érsek a Pápai Életvédő Akadémia elnöke, a II. János Pál Pápai Intézet nagykancellárja, a Sant’Egidio közösség spirituális felelőse. Számos könyv szerzője, melyek közül magyar nyelven az Isten szava minden napra korábbi évekre írt kötetei olvashatók, valamint a Nővérünk, a halál című kötet. Valamennyi a Magyar Kurír Új Ember Kiadványok sorozatában látott napvilágot.

 

Eddigi vélemények:

Nem tartozik vélemény ehhez a termékhez!

Copyright © 2024 LAUDATE Kegytárgy-és Könyvkereskedés Webáruháza58333903 lapletöltés

created by O.F.Y.