Kategóriák
Gyártók
Szerzők
OSTYÁK

Régi idők Boldogságboltja

Régi idők Boldogságboltja

Kattintson a képre a nagyításához

9789636968779

Ár: 3,060.- Ft

Bolti ár: 3,400.- Ft
Megtakarítás:
-10%
Az ár tartalmazza az ÁFA-t !
mennyiség: - +
Facebook Megosztás a Twitter-en

Szeretettel üdvözlöm, kedves Olvasó!

Nagyon örülök, hogy rátalált erre a könyvre, amelyben író barátom elmeséli néhány érdekesebb esetemet. Aki már járt nálam, a budai Öreg utcában található Boldogságboltomban, vagy olvasta barátom erről szóló könyvét, tudja, hogy mindenki, aki betér hozzám, megtalálja a boldogságot, amely teljessé teszi az életét. Nem kell mást tennie, csak meg kell neveznie a vágyott boldogságot és ki kell fizetnie az árát.

Krónikásom tudja, hogy minden vásárlómmal elbeszélgetek, felidézve érdekesebb eseteimet, hiszen Ádám és Éva óta igyekszem mindenkinek megadni azt, amire vágyik. Most ezekből gyűjtöttünk össze néhány érdekesebbet. Lesznek olyan vásárlóim, akiket azonnal felismerhetők, de olyanok is, akiket kissé már elfelejtett a jelenkor, boldogságkeresésük, emberségük azonban ma is tanulságos. Író barátomat megkértem, hogy csak a kötet végén árulja el, kivel kötöttem üzletet az egyes fejezetekben, és írja meg rövid életrajzukat is. Tehát olvasható ez a könyv úgy is, mint egy történelmi krimi vagy izgalmas fejtörő, és az olvasó történetről történetre megpróbálhatja kitalálni, ki a főszereplő.

Kívánom, hogy mindenki, aki kézébe veszi ezt a könyvet, találja meg az életben a boldogságot, akár a saját útján, akár betérve boldogságboltomba. Ígérem, nem fog üres kézzel távozni, hiszen cégem jelmondata: „Nagy cég, nagy múlt, kicsiny árak!”

az öreg örmény

 

Eddigi vélemények:

Nem tartozik vélemény ehhez a termékhez!

Copyright © 2024 LAUDATE Kegytárgy-és Könyvkereskedés Webáruháza58335007 lapletöltés

created by O.F.Y.