Kategóriák
Gyártók
Szerzők
OSTYÁK

Boda László: Utad az esküvőig

Boda László: Utad az esküvőig
Boda László: Utad az esküvőig

Kattintson a képre a nagyításához

Gyártó: Don Bosco
Ár: 800.- Ft

Nettó ár: 762.- Ft
Az ár tartalmazza az ÁFA-t !
mennyiség: - +
Facebook Megosztás a Twitter-en

A nemi szabadosság gátszakadása már évtizedek óta tart. Televízió, filmek, képes magazinok tanúskodnak erről. Kapós áru. De tisztességes dolog-e : meggazdagodni mások tönkretétele árán? Ebben a vásárban elsősorban a döntésre még kellően nem érett fiatalok a veszélyeztetettek. - A nemiség a teremtés nagy ajándéka, amellyel azonban súlyosan vissza is lehet élni. Emlékezz iszonyatos bűnözőire, a kéjgyilkosokra, vagy az általa megrontott fiatalokra. Szerelem nélkül a szex csak átfutó kielégülést ad. Szeretet nélkül - Pilinszky János szerint - nem több, mint „pár üres reflexi.
A második világháború előtt több világnyelvre lefordították Tóth Tihamér egyes könyveit. Ezek közül „A tiszta férfiúság" és „A jellemes ifjú" volt a legsikeresebb. Azóta nagyot változott a világ, de a kettős téma változatlanul időszerű és összetartozik. A nemiség személyi fejlődésünk alkatrésze. A „jellem" szót mégis mintha elfelejtettük volna. De legyőzheti-e az „érdek" a „szeretetet" és az igazi szerelmet? Melyik fontosabb? Hiteles emberré lenni, vagy csak minél többet birtokolni? A házasság és a család kemény próbatétele annak: milyen jellemet hozunk magunkkal. - Könyvemben a nemiséget a személyi értékekkel kapcsolom össze. Ez ma ebben a formában hiánycikk. A jelen idő stílusához alkalmazkodom, mai képekkel, hasonlatokkal, mai kérdésekkel.
Fölhasználtam benne filozófiai, teológiai és pedagógiai múltam mellett írói tapasztalataimat is (színpadi művek, versek).
A politikai fordulat után megjelentetett első kiadás sikere nyomán most bővített és átdolgozott formában adom közre, hogy segítsem fiataljainkat, akik a nemiség és a jellem kérdéseiben korszerű feleletet várnak.

Eddigi vélemények:

Nem tartozik vélemény ehhez a termékhez!

a weboldalt készítette - O.F.Y. -