Kategóriák
Gyártók
Szerzők
OSTYÁK

Csókay András: Megbocsátás Jézus-imával

Csókay András: Megbocsátás Jézus-imával

Kattintson a képre a nagyításához

Ár: 3,400.- Ft

Az ár tartalmazza az ÁFA-t !
mennyiség: - +
Facebook Megosztás a Twitter-en

A szerző vallomása:

… Igen, meg kellett szabadulnom a haragtól, amelyet a sziámi ikrek szétválasztó műtétje után éveken át tapasztalt támadássorozat és ennek részeként a sajtóban ellenem, valamint az idegsebészeti csapat és segítőik ellen folytatott lejárató kampány keltett a szívemben. Mondhatjuk, hogy ez csupán vihar egy pohár vízben, a mostanában is tapasztalt háború és földrengés pusztításához mérten eltörpül e közvetlenül csupán néhány személyt, két családot érintő rombolás, azonban a sátán működésének logikája mindegyik esetben ugyanaz, ezért a vele való megküzdés módjának is hasonlónak kell lennie.
Az ellenségszeretet küzdelmes lépcsőit személyes megtapasztalásként élve át egyre mélyebb meggyőződésem, hogy e démonokkal szemben a megbocsátás és a helyesen értelmezett jézusi ellenségszeretet a leghatékonyabb fegyver, és ez lehet az egyedüli kiút korunk háborús konfliktusaiból is.

A megbocsátás a szeretet forradalma az élet igazságtalansága ellen. Amikor megbocsátunk, nem vesszük figyelembe az életnek azokat a hétköznapi törvényeit, amelyek kiegyenlítést követelnének, hanem a szeretet segítségével megszabadulunk fájdalmas múltunktól. (Lewis B. Smedes)

 

Eddigi vélemények:

Nem tartozik vélemény ehhez a termékhez!

Copyright © 2024 LAUDATE Kegytárgy-és Könyvkereskedés Webáruháza58330951 lapletöltés

created by O.F.Y.