Kategóriák
Gyártók
Szerzők
OSTYÁK

Ferenc pápa magyarországi apostoli látogatásán elmondott beszéde

Ferenc pápa magyarországi apostoli látogatásán elmondott beszéde

Kattintson a képre a nagyításához

Gyártó: Új Ember Kiadó
Ár: 250.- Ft

Az ár tartalmazza az ÁFA-t !
mennyiség: - +
Facebook Megosztás a Twitter-en

Ferenc pápa 41., magyarországi apostoli látogatásának három napja alatt beszédet mondott a társadalmi élet és a diplomáciai testület képviselői előtt; a püspökökkel, papokkal, diakónusokkal, szerzetesekkel, papnövendékekkel és lelkipásztori munkatársakkal történt találkozás alkalmával. A látogatás második napján a Szentatya beszélt a szegényekkel és menekültekkel való találkozón és szólt a fiatalokhoz is. Vasárnap, a Kossuth téri szentmisén homíliát, majd a Regina Caeli imádság után rövid beszédet mondott. Utolsó beszédét az egyetemi és kulturális élet képviselőihez intézte.

A Szentatya Budapesten elmondott, gondolatgazdag beszédeit sokan hallhatták az apostoli látogatás idején, ám már ekkor világossá vált, hogy nem elég egyszer foglalkozni velük, érdemes többször is átolvasni, átelmélkedni. Ebben szeretne segítséget nyújtani ez a kiadvány.

A kiadványban – melyet Tóth Tamás, az MKPK titkára szerkesztett – rövid bevezető után Ferenc pápa valamennyi beszéde olvasható. Az MKPK a beszédgyűjtemény egy-egy tiszteletpéldányát a püspöki konferencia ajándékaként minden katolikus fenntartású iskola pedagógusához eljuttatja. Ezen ajándék kipostázása már folyamatban van.

 

Eddigi vélemények:

Nem tartozik vélemény ehhez a termékhez!

Copyright © 2024 LAUDATE Kegytárgy-és Könyvkereskedés Webáruháza58890190 lapletöltés

created by O.F.Y.