Kategóriák
Gyártók
Szerzők
OSTYÁK

Youcat gyermekeknek

Youcat gyermekeknek

Kattintson a képre a nagyításához

Gyártó: Kairosz Kiadó
Ár: 3,500.- Ft

Az ár tartalmazza az ÁFA-t !
mennyiség: - +
Facebook Megosztás a Twitter-en

A YOUCAT gyermekkatekizmus a gyermekek nyelvén mutatja be a katolikus hitet a maga egészében, de nem törekedve a Katolikus Egyház Katekizmusának teljességére.

A könyv kérdés-felelet formában, a gyerekek nyelvén, de az Egyház hivatalos tanításának megfelelően tárgyalja hitünket. A vastagbetűs kérdések és feleletek után a jobb megértést szolgáló magyarázó sorok következnek.

A színes háttérben lévő szöveg minden oldal alján, egyrészt útbaigazítás a szülőknek, másrészt arra buzdít, hogy a felnőttek és a gyermekek közösen beszélgessenek a hitről. Ebben a részben található utalás a YOUCAT-nek a témát továbbvivő és elmélyítő kérdéseire. A könyv végén tárgymutató könnyíti az egyes témák megkeresését.

“Rátok bízom a YOUCAT gyermekkatekizmust. Ne fáradjatok bele a kérdezésbe és a hitetekről való beszédbe. Ne maradjatok némák, ha gyermekeitek gyors választ várva kérdeznek. Legyetek élő lánc, amely nemzedékről nemzedékre lehetővé teszi az Evangélium jelenlétét családjainkban, közösségeinkben és az Egyházban.”

Ferenc pápa

 

Eddigi vélemények:

Nem tartozik vélemény ehhez a termékhez!

Copyright © 2024 LAUDATE Kegytárgy-és Könyvkereskedés Webáruháza58328912 lapletöltés

created by O.F.Y.