Kategóriák
Gyártók
Szerzők
OSTYÁK

Békességet hagyok rátok

Békességet hagyok rátok

Kattintson a képre a nagyításához

9789636121150

Ár: 2,160.- Ft

Bolti ár: 2,400.- Ft
Megtakarítás:
-10%
Az ár tartalmazza az ÁFA-t !
mennyiség: - +
Facebook Megosztás a Twitter-en

Isten békéje minden értelmet meghalad – olvassuk a Szentírásban. Minden ember vágyik szíve mélyén a békére, és ha lelkiismeretét követi, mindent meg is tesz érte. Ahol emberileg már nem tehetünk semmit, vagy ahol elfogy az erőnk, ahol már nem látunk kiutat a rossz helyzetekből, ott fordulunk Ahhoz, aki mindenható, aki az egész világ Teremtője és Ura, akinek semmi sem lehetetlen, és aki azt akarja, hogy bennünk éljen az Ő békéje.

Emberek sokasága fordul felé naponta személyes és társadalmi, külső és belső békéért. Ennek a vágynak a megfogalmazásában van segítségünkre ez az imagyűjtemény. A több évezredes zsoltároktól kezdve a prófétákon és szenteken keresztül az utóbbi idők pápái és szentjei segítségével fogalmazhatjuk meg kéréseinket a békéért.

"Azt az imát, amit én tudok elmondani, senki sem fogja helyettem megtenni. Hiszem, ha szívből és hittel imádkozunk, megtapasztaljuk Isten békéjét, mely azért halad meg minden értelmet, mert nem a realitás és a racionalitás talaján nő, hanem az Istenbe és Megváltónkba, Jézus Krisztusba vetett bizalomból fakad, és emberileg megmagyarázhatatlan valósággá válik szívünkben és környezetünkben." Fábry Kornél püspök

 

Kötésmód Keménytáblás
Megjelenés éve 2024
Szélesség 12 cm
Hosszúság 17 cm
Oldalszám 200 oldal

 

Eddigi vélemények:

Nem tartozik vélemény ehhez a termékhez!
Ehhez a termékhez még ez(ek)t is rendelték (1)

Copyright © 2024 LAUDATE Kegytárgy-és Könyvkereskedés Webáruháza58330159 lapletöltés

created by O.F.Y.