Kategóriák
Gyártók
Szerzők
OSTYÁK

Karácsonyi fények (2023)

Karácsonyi fények (2023)

Kattintson a képre a nagyításához

Gyártó: Lazi Könyvkiadó
Ár: 3,590.- Ft

Bolti ár: 3,990.- Ft
Megtakarítás:
-10%
Az ár tartalmazza az ÁFA-t !
mennyiség: - +
Facebook Megosztás a Twitter-en

Vannak karácsonytalan karácsonyok, amikor ezüstkönnyes a karácsonyfa, és vannak olyan karácsonyok, amikor boldog, karácsonyhangulatos a lélek, és a fa sötétzöldje az ősi, igéző illatfelhőben mozdulatlanul várja, hogy az égi békesség a szívekbe költözzön. Akárhogy is, nekünk angyalok kellenek, „s almavirágszínű hópelyhek tündéri csillogásban”.

Legnagyobb ünnepünk tiszta és soha ki nem alvó fényét sokféleképpen tükrözik vissza az emberi sorsok, ahogyan e válogatáskötet elbeszélései is, amelyek mindegyike magyar alkotók tollából született. Többek között Déry Tibor, Domonkos László, Füst Milán, Gál Vilmos, Sütő András, Szilasi László és Szirmay Károly írásaival ünnepelhetjük a „szívet táró, csillagos időt”.

A kortárs és klasszikus írók friss vagy épp nosztalgikus sorai nemcsak karácsonyi hangulatba ringatnak, de a szívünket is melegséggel töltik el. Olvasás közben „mintha egy kis időre elengednék e meghajszolt világ rettenetes gyeplőit”, és mintha kigyúlnának újra régi csillagaink, amelyeket úgy megcsodáltunk valamikor…

 

Eddigi vélemények:

Nem tartozik vélemény ehhez a termékhez!
Ehhez a termékhez még ez(ek)t is rendelték (1)

Copyright © 2024 LAUDATE Kegytárgy-és Könyvkereskedés Webáruháza58335524 lapletöltés

created by O.F.Y.