Kategóriák
Gyártók
Szerzők
OSTYÁK

Csókay András : Agysebészet rózsafüzérrel

Csókay András : Agysebészet rózsafüzérrel

Kattintson a képre a nagyításához

Ár: 3,400.- Ft

Az ár tartalmazza az ÁFA-t !
mennyiség: - +
Facebook Megosztás a Twitter-en

A szerző vallomása:

10 év telt el az első kiadás óta. Megírásakor azt hittem, hogy a 15 évvel azelőtt megkezdett megtérésem, az imádságos élet már kellően elmélyítette hitemet és szeretetemet. Éppen ezért ezeket az írásokat öröm és nagy lendület hatja át: Istennel mindenre képesek vagyunk! A kegyelem mindent elrendez az életünkben!
Nos, ez a friss megtérők öröme. Szükség is van erre, azért kapjuk ajándékba Istentől, hogy legyen erőnk az út további, „meredekebb” részéhez, hiszen hitünk fejlődését nemcsak az örömteli élmények segítik, hanem az igazi megpróbáltatások elviselése. Életemben ezek is hamarosan bekövetkeztek.
Azért készítettem ezekből az írásokból egy kissé megújított, átdolgozott kiadást, hogy a saját példámon bemutathassam a remény útját, azt a kegyelmet, hogy gondviselő jó Istenünk szándékosan ad mindent úgy az életutunkba, hogy felkészítsen a későbbi próbákra, a kemény kereszthordozásra…

Minden kedves testvéremnek ajánlom, hogy így nézzen végig saját életén, az út akármelyik részén is jár most, és mondja ki bizalommal, amit Szent Pál apostol tanított: „akik Istent szeretik, azoknak minden javukra válik”.

 

Eddigi vélemények:

Nem tartozik vélemény ehhez a termékhez!

Copyright © 2024 LAUDATE Kegytárgy-és Könyvkereskedés Webáruháza58331306 lapletöltés

created by O.F.Y.