Kategóriák
Gyártók
Szerzők
OSTYÁK

Max Lucado: Harc az óriásokkal

Max Lucado: Harc az óriásokkal

Kattintson a képre a nagyításához

Ár: 2,300.- Ft

Az ár tartalmazza az ÁFA-t !
mennyiség: - +
Facebook Megosztás a Twitter-en

Ismerjük Góliátunkat. Megismerjük a járásáról, mennydörgő hangjáról.

Olyan számlákat lobogtat, amelyeket nem tudunk kifizetni, olyan emberekkel vesz körül, akiknek sohasem járhatunk a kedvében, olyan szokásokkal gúnyol, amelyekkel nem tudunk felhagyni, olyan kudarcokkal, amelyeket nem tudunk elfelejteni, és olyan jövővel, amellyel nem tudunk szembenézni. Ám Dávidhoz hasonlóan még akkor is meg tudunk küzdeni óriásunkkal, ha nem mi vagyunk a legerősebbek, a legokosabbak, ha nem mi rendelkezünk a legjobb fegyverekkel, és nem mi vagyunk a legszentebb életű emberek.

Dávid. Történetét olvasva azon tűnődünk, vajon mit látott benne Isten. Élete nem példa a makulátlan szentek számára. Hiszen Dávid épp olyan gyakran bukott el, mint amilyen gyakran állt, olyan gyakran botlott, amilyen gyakran hódított. Ennek ellenére „Isten szíve szerint való embernek” nevezték. Dávid így biztatja azokat, akik ismerik Góliát hangját:

Nézzünk az óriásokra – és elbukunk. Nézzünk Istenre – és az óriásaink dőlnek le.

Ha kész vagy felvenni a harcot az óriásokkal, lelkesítsen ez a történet. Az az Isten, aki Dávidot megsegítette, téged sem hagy cserben.

Max Lucado, a texasi San Antonio Oak Hills gyülekezetének lelkésze. Számos sikerlistát vezető könyv szerzője és Amerika egyik legismertebb keresztyén írója. Kiadónknál számos más könyve is kapható.

Eddigi vélemények:

Nem tartozik vélemény ehhez a termékhez!

Copyright © 2024 LAUDATE Kegytárgy-és Könyvkereskedés Webáruháza58903078 lapletöltés

created by O.F.Y.