Kategóriák
Gyártók
Szerzők
OSTYÁK

Pszichológia

Pszichológia

Kattintson a képre a nagyításához

9789636120986

Ár: 3,420.- Ft

Bolti ár: 3,800.- Ft
Megtakarítás:
-10%
Az ár tartalmazza az ÁFA-t !
mennyiség: - +
Facebook Megosztás a Twitter-en

Napjainkban kiemelt figyelem övezi a pszichológiát – módszere, eszközei, valamint az élet bizonyos területein való alkalmazhatósága miatt. A pszichológiai tudományok azonban önmagukban képtelenek maradéktalanul megválaszolni az emberi életet érintő szélesebb és mélyebb látásmódot igénylő problémás kérdéseket, így azokra más tudományterületeken és tudományágakban kell válaszokat keresnünk.

Ebben az összefüggésben lehetőség nyílik a humán tudományokkal, különösen a teológiával való párbeszédre; az emberi vágyak, érzelmek, konfliktusok iránti közös érdeklődés ugyanis talaja lehet egy gazdag és építő tudományközi beszélgetésnek.

E feltevésből kiindulva reflektál a szerző a pszichológia papképzésben és hivatásgondozásban betöltött szerepére. A főbb pszichológiai elméletek bemutatása mellett néhány általános elméleti modellt is javasol a személyiség erkölcsi és spirituális kiteljesedéséhez.
---------------------------------
ALESSANDRO M. RAVAGLIOLI a Forlě-bertinorói Egyházmegye papja, pszichológus, pszichoterapeuta, a keresztény hivatás és pszicho-spirituális fejlődés interdiszciplináris antropológiájának professzora a Pápai Gergely Egyetemen.

Kötésmód Puhafedeles
Megjelenés éve 2024
Szélesség 17 cm
Hosszúság 24 cm
Oldalszám 264 oldal

 

Eddigi vélemények:

Nem tartozik vélemény ehhez a termékhez!

Copyright © 2024 LAUDATE Kegytárgy-és Könyvkereskedés Webáruháza58332858 lapletöltés

created by O.F.Y.