Kategóriák
Gyártók
Szerzők
OSTYÁK

Fatima

Fatima

Kattintson a képre a nagyításához

Gyártó: Új Ember Kiadó
Ár: 3,590.- Ft

Bolti ár: 3,990.- Ft
Megtakarítás:
-10%
Az ár tartalmazza az ÁFA-t !
mennyiség: - +
Facebook Megosztás a Twitter-en

Fatimában magyarként is otthon érezhettük magunkat. Elég, ha a Magyar Keresztútra gondolunk, amely emigráció­ba kényszerült testvéreink adományaiból épült, vagy Kondor Lajos verbita szerzetes elévülhetetlen posztulátori szolgálatára a pásztor­gyermekek szenttéavatási eljárásában. Hála illeti őket mind­ezekért, de tudnunk kell, az otthont a Szűz­anya készíti számunka. Ő minden embernek otthont akar készíteni, hiszen kétezer éve szent Fiának adott igazi otthont, azóta pedig szívében mindenkinek, aki élete zarándok­útján szeretne hazatalálni Istenhez.

Mária igent mondott Istenre, az ő akaratára, s ezáltal lehe­tőséget adott nekünk, hogy új életünk legyen, olyan, mint amilyen neki volt: boldognak mondja őt minden nemzedék. Ott állt a kereszt alatt, ajándékba kapott egy tanítványt és vele mindannyiunkat, mi pedig ajándékba kaptuk őt mint égi Édesanyát.

Ismerve Kuzmányi Istvánnak, e könyv szerzőjének jó szolgálatát, szeretettel ajánlom az Olvasók figyelmébe ezt a zarándok­útikönyvet, bízva abban, hogy segítségünkre lesz, s Fatima titkán keresztül meghalljuk a Szűzanya hívását az imádságra, az engesztelésre, a folyamatos megtérésre.

Palánki Ferenc debrecen-nyíregyházi megyéspüspök

 

Eddigi vélemények:

Nem tartozik vélemény ehhez a termékhez!

Copyright © 2024 LAUDATE Kegytárgy-és Könyvkereskedés Webáruháza58337136 lapletöltés

created by O.F.Y.