Kategóriák
Gyártók
Szerzők
OSTYÁK

Misekalauz

Misekalauz

Kattintson a képre a nagyításához

Gyártó: Új Ember Kiadó
Ár: 2,490.- Ft

Az ár tartalmazza az ÁFA-t !
mennyiség: - +
Facebook Megosztás a Twitter-en

Ez a kis könyv találkozásokból és tanítványi megrendültségből született, mely “eucharisztikus találkozás (…) a tanítványban határozott akaratot kelt, hogy bátran hirdesse másoknak is azt, amit hallott és megélt, hogy őket is elvezesse egy ugyanolyan találkozásra Krisztussal”. (Minden forrásom belőled fakad. A Budapesti Nemzetközi Eucharisztikus Kongresszus Teológiai bizottságának alapdokumentuma, 2020, 71.)

Munkánkat a Nemzetközi Eucharisztikus Kongresszus előkészületi évében abban a reményben adjuk közre, hogy Jézus eszközévé válik, és segítségére lesz abban, hogy mindnyájunkkal találkozzon életünk emmauszi útján.

*

Farkas László 1976-ban született, Örkényen nőtt fel. 2002-ben Vácott szentelték pappá. Doktori dolgozatát a Pázmány Péter Katolikus Egyetem Hittudományi Karán 2005-ben írta eucharisztikus egyháztanból, az ökumenikus párbeszéd-dokumentumokat is feldolgozva. 2011-ben mentálhigiénés lelkigondozói, majd pszichodráma- és bibliodráma-asszisztensi képesítést szerzett. 2007-től 2017-ig a váci egyházmegyei ifjúsági pasztorációnak intézményi keretet adó Váci Egyházmegyei Ifjúsági Lelkészség alapító lelkipásztoraként elindította a Mentemissziót és a VIFI Alapítványt, a Kovászoló ifjúságvezető- és munkatársképzőt, valamint a Mentemédiát. Munkatársaival és számos önkéntes segítségével több mint száz ifjúsági közösség születését szolgálta, és regionális ifjúsági közösségek (menték) hálózatát tette elérhetővé az egyházmegye teljes területét lefedően. Jelenleg a Dunakeszi-Fő és Dunakeszi-Alag plébániák plébánosa, és közösségépítő technikákat tanít az Apor Vilmos Katolikus Főiskolán. Tagja a Nemzetközi Eucharisztikus Kongresszus Teológiai Bizottságának.

Eddigi vélemények:

Nem tartozik vélemény ehhez a termékhez!

Copyright © 2024 LAUDATE Kegytárgy-és Könyvkereskedés Webáruháza58298942 lapletöltés

created by O.F.Y.